Falánk Fánkfalónk Találkozója Monoron

2019. február 9-ére, szombatra szervezte a Budapest Monor-Hegyessy Lions Club a Falánk Fánkfalónk Találkozóját Monoron, a KultPincében. A csodálatos környezetben megszervezett program során a fánké volt a főszerep, de forralt borral, teával, különleges süteményekkel is kedveskedtek a monori lionok a több száz érdeklődőnek.

A rendezvényen nagybecskereki Petrovgrad Lions klub tagjait is köszönthettük, akik Szerbiából érkeztek és igazi Lions süteménnyel kedveskedtek a program szervezőinek, valamint résztvevőinek.

A programot megtisztelte többek között Keys Mária II. alkormányzó, dr. Fogarassy Csaba I. régió elnök, valamint dr. Chrabák László kormányzó Úr is, aki külön is köszöntötte azokat a fiatalokat, valamint felkészítő tanáraikat, akik a rajzversenyen vettek részt.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba